Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

.

TILAUSTYÖT

.

● Kaikki sähköpostitse tapahtuvat konsultaatiot sopivan tilaustyön suunnittelemiseksi ovat ilmaisia. Käytä hyväksi mahdollisuutta suunnitella parasta mahdollista teosta yhdessä taiteilijan kanssa. Taiteilijalla on käytössään digitaalisia välineitä ja kokemusta, jotka helpottavat juuri oikeanlaisen kuvan löytämistä teoksen malliksi.   

● Lähetä kuva, josta haluat tilata maalauksen (mieluiten sähköpostitse). Tarkenna myös, millaiselle ja minkä kokoiselle kankaalle haluat työn, haluatko öljy- vai akryylimaalauksen sekä millä maalaustyylillä haluat, että teos tehdään.

● Antamaasi kuvaa käsitellään luottamuksella ja se hävitetään, kun teos on valmis. Valmis teos näytetään näiden kotisivujen galleriassa vain asiakkaan antamalla luvalla.

● Voit halutessasi valita teoksen malliksi jonkun taitelijan omista valokuvista (katso VALOKUVAT).  

● Teoksen hinta riippuu kankaan koosta ja tyypistä, maalaustyylistä sekä erikoismateriaalikuluista (katso alempana oleva hintaopas). 

Kaikkien teoksien hinnat sisältävät alv:n (10%).

● Maalaukset tehdään noudattaen oikeaoppisia maalaamisen periaatteita ja maalauksissa käytetään laadukkaita materiaaleja, jotta lopputuloksena on pitkäikäinen taideteos.

● Alla on lueteltu yleisimmät kangaskoot. Jos toiveenasi on saada teos muun kokoiselle tai -tyyppisille pohjalle (kuten pitkulaiselle, ovaalille, pyöreälle) ole hyvä ja ota yhteyttä taiteilijaan.

● Tällä hetkellä tilaustyöt vain Suomeen. 

Hintaopas

● Alhaisin hinta = tehty käyttäen sapluunaa / mallina hyvin yksinkertainen kuva / paljon yksinkertaista abstraktiota.

● Keskihinta = maalaus tehty käyttäen realistista tai osittain realistista tyyliä.

● Korkein hinta = paljon pikkutarkkaa ja huolellista yksityiskohtaa / maalauksessa käytetty paljon erikoismateriaalia, kuten lehtikultaa / maalaus tehty käyttäen paljon maalia paksuin kerroksin impasto-tyyliin.

● 20% alennus taideteoksista, jotka koostuvat useista paneeleista.

Esim: Realistinen maisema (öljymaalaus), joka koostuu kahdesta 50 cm x 70 cm paneelista, normaaleja materiaaleja käyttäen. 

.

350 € + 350 € = 700 €

+ 20 % alennus

= 560 €