Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

.

PROJEKTIT

.

Työstän tällä hetkellä kahta kirjaa. Toinen on fantasiasarja pienille lapsille viiden peikkokaveruksen suurista seikkailuista. Tähän mennessä ensimmäinen kirja on puoliksi valmis ja toisen editoinnin tarpeessa. Minulla on luonnoskirjoja täynnä karttoja ja henkilöhahmoja. Toiveenani on luoda eeppinen ja yhtenäinen maailma täynnä hauskuutta nuorelle yleisölle. Mukana on myös vaaraa ja draamaa, mutta ei mitään liian synkkää tai väkivaltaista.

Toinen kirjani on humoristinen sarjakuvatyylinen kissan päiväkirja. Tämä työ on periaatteessa valmis, niin teksti kuin kuvatkin. Seuraava vaihe on arviointi ja lisäeditointi.

Työskentelen myös kahden lautapelin parissa. Toinen on taktinen asteroidi-kaivospeli, jossa pelaajat voivat muokata avaruusalustaan. Tätä on jo pelitestattu uusiseelantilaisten ystävien kanssa käyttäen pelin karkeaa prototyyppiä. Peli toimi hyvin, mutta vaatii vielä hienosäätöä.

Toinen peli on pelaajien yhteistoimintaa vaativa seikkailuhenkinen fantasiapeli (pelaajat vastaan pelinohjaaja). Pelaajat saavat muokata pelihahmojaan ja pelilauta on erittäin kolmiulotteinen. Tämä peli on osittain rakennettu, mutta sitä ei ole vielä kunnolla testattu. Pelin tunnelma on kevyt, ei hard-core -fantasiaa. Tavoitteena on uusien tasojen läpäisy, ei roolipelaaminen.

Minulla on paljon muitakin ideoita tulevaisuudessa kehitettäviä pelejä varten.

Tärkein peliprojektini tällä hetkellä ei ole varsinaisesti lautapeli, vaikka sillä voi toki luoda jättikokoisia lautapelejä, jopa ulkona pelattavia.

Peli, nimeltään MÖRFTM, on monipuolinen kokemuksellinen sisä- ja ulkopeli kaikenikäisille. Pelisetti koostuu useista osista (heittorinkulat, pallot, laatat, kartiot, kepit, kiekot…) ja pelin voi asetella lukuisilla tavoilla erilaisia pelejä ja aktiviteetteja varten. Pelit vaihtelevat nopeista ja fyysisistä erittäin taktisiin. Suurimpaan osaan peleistä kuuluu heittämistä ja tarkkuutta. MÖRFTM on silkkaa luovuutta; pelaajat voivat jopa keksiä ja jakaa omia MÖRFTM peli-ideoitaan.

MÖRFTM alkoi kavereiden kanssa Uudessa-Seelannissa vuonna 2005. Vuonna 2015 serkkuni tuli mukaan projektiin työskentelemään pelin loppuvaiheen pelikehittelyssä. MÖRFTM:lle hankittiin tuotemerkki Euroopan unionin ja Ison-Britannian alueelle vuonna 2018.

Tavoitteena on tuottaa jännittävä ja upouusi pelien kehittämisjärjestelmä, kaikille pelaajille, kaikenlaisiin tilanteisiin. MÖRFTM:in visio on edistää sosiaalista hauskuutta, luovuutta, ajatustoimintaa ja liikuntaa.

MÖRFTM ei ole päässyt vielä tuotantovaiheeseen. Pelin prototyyppi on kuitenkin olemassa. Sitä on perusteellisesti ja menestyksellä käytetty pelitestaukseen.

.

Muita projekteja:

.

Puutarhavajan rakentaminen mökin viereen (kaikki muu paitsi maalaustyö). Suomi 2019.

.

Synttäreihin hai. Suomi 2019.

.

.

Puutarhataidetta (äitini muistoksi). Uusi-Seelanti 2012

.

Korotettu vihannesmaa. Uusi-Seelanti 2009

.

Puuveistoksen maalaaminen Helsingin Rakennus Virastolle (pelkkä maalausosuus). Suomi 2007.

.

Pihakoristeiden suunnittelu ja niiden esittäminen Suomen televisiossa (Puutarhaunelmia). Suomi 2006.